Lesson 1

[postlink] https://engleskionline.blogspot.com/2013/01/lesson-1.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=ohJCdihPWqcendofvid
[starttext]
Jednostavan i zanimljiv način da naučite engleski. Odgledajte ove poučne i šaljive tutorijale kojima će vas Misterduncan na zabavan način izvući iz lavirinte engleskog jezika.

Ove kurseve mogu koristiti i profesori kako bi na što bolji način organizovali nastavu.
[endtext]
Share this article :

+ comments + 5 comments

May 12, 2014 at 4:51 AM

ima boljih klipova zza ucenje engleskog jezika

September 25, 2014 at 5:55 AM

Nije losa metoda ucenja engleskog za pocetnike , vidim da ima dosta video sadrzaja, korisni linkovi.

October 20, 2014 at 9:02 AM

Nisam bas odusevljen ovom vrstom ucenja stranih jezika, lepo uzmes uplatis neki od kurseva i zavrsis to za par meseci a onda se doucavas na nekim klipovima filmovima itd a najbolje je uciti npr u http://www.akademijaoxford.com/prijava_za_kurs_srbija.php

Anonymous
July 4, 2015 at 1:28 PM

Odličan način da se nauči engleski online. Sigurno je dobro uzeti i kurs u to nema sumnje, ali i nakon kursa treba učiti. Najbolje je da se što više stvari prati na engleskom. Ovaj čovek u ovim lekcijama odlično objašnjava pojmove, a i ispod je title tako da ko ne razume najbolje engleski može da pročita u title-u. Ja sam dosta stvari naučio od Dunkana. Naravno to je samo jedna faza u učenju. Traba i čitati, potrebno je i pisati. Takođe serije na engleskom su odlične. Trenutno kod nas nema boljeg načina da se online nauči engleski. Škole jezika još nisu počele da se ozbiljnije reklamiraju i da neke lekcije besplatno okače na youtube. Ako se i pojavi neki online kurs, to je uz kršenje autorskih prava, pa se brzo i ukloni sa youtube-a. Tako da, bilo kako bilo, uz kombinaciju sa ostalim, mislim da kada se odslušaju ove lekcije da se prođe jedna bitna stepenica u učenju engleskog jezika.

Anonymous
July 4, 2015 at 1:44 PM

Samo da čovek gleda ono što ga zanima na engledkom i to je to. Naučiće sigurno. Nije bitno da li u početku razume. Šta god da vas zanima, na primer, mene je zanimalo pčelarstvo i gledao sam na youtube o pčelama na engleskom. Više puta odgledaš video i na kraju razumeš na osnovu govora tela. Kakvi kursevi kakvi bakrači.

Post a Comment

.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Engleski Online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger